Mi az a nyolc gondolat, ami megakadályozza a sikered

Figyelmeztetés!

A nyers gyémánt egyáltalán nem feltűnő. Felületes szemlélődő kavicsnak gondolja. Ugye nem akarsz kimaradni valami jó dologból azért, mert nem nézted meg elég alaposan? Tudom, hogy te is sietsz, mind mindenki a neten, de most lassíts le egy kicsit. Attól, hogy valamit nem veszünk észre, és nem nézünk meg, az még ott van, és más fogja észrevenni.

Mi az a 8 gondolat, ami a legtöbb ember sikerét megakadályozza? Talán egyik-másik neked is eszedbe jutott már. Fuss végig a levélen, és ellenőrizd, hogy ne maradjanak benned kérdések!

A Föld népessége

Fogalmam sincs, mit kell pontosan csinálni, és hogy az nekem menne-e

Igen, igazad van, még nem mutattuk be, hogy egészen pontosan mit is csinálunk ebben a mi „empatikus hálózatépítési módszerünkben”. A helyzet azonban az, hogy nincsen semmiféle előírás, vagy egyetlen működő módszer. Egy a lényeg: a Föld lakosságából, ami elég sok ember, meg kell találni azokat, akik ganodermás termékeket akarnak fogyasztani. Ennek sok oka lehet. A legtöbben egészségi okból, esetleg betegségmegelőzési célzattal fogyasztják a termékeinket. De vannak olyanok is, akiket főleg az üzlet érdekel.

Igazából lényegtelen, hogy milyen módszerrel találjuk meg őket. Mi szeretjük az online módszert, mert ebben senkit nem kell hívogatni, meg bemutatót tartani. Nem kell senkinek az „agyára menni”. De van egy csomó jól működő módszer. Amit mi – és mellesleg az összes MLM legenda is – fontosnak tart, hogy értéket adjunk. Segíteni akarjunk azoknak, akikkel kapcsolatba kerülünk. Nem mi, és a mi céljaink a fontosak, hanem a tiéd. Ugyanis ebben az üzletben a mi céljaink automatikusan megvalósulnak, ha segítünk neked, hogy megvalósítsd a tiédet. Hihetetlen, de igaz!

Tehát azt tudjuk ígérni neked is, hogy ha velünk tartasz, tudsz találni egy olyan módszert, ami neked komfortos, és felvállalható arra, hogy megtaláld a saját fogyasztóidat. De ezt munka nélkül senki nem fogja tudni eredményesen csinálni. Meggyőződésem, hogy aki olyat állít neked, hogy munka nélkül sikeres hálózatépítő lehetsz bármelyik cégnél is, az nem más, mint csúsztatás.

Nekem nincs sok ismerősöm, nem lehetek sikeres egy ilyen üzletben.

Ismered azt a mondást, hogy: Beszélgetve lehet pénzt keresni? Az emberi faj sikerének a titka, hogy mindig együttműködtünk egymással. Beszélgettünk, ismerkedtünk, és segítettünk egymásnak. Tudod, az a tapasztalat, hogy a legsikeresebb hálózatépítők nem a saját ismerőseikből építettek nagy fogyasztói hálózatot. Úgy is mondhatnám, hogy sok embert érdekel a ganodermás kávé, és az üzleti lehetőség, csak ők MÉG nem az ismerőseink. A mi hálózatunknak legalább a 95%-át nem ismertük korábban. Sőt egy nagy részét még most sem ismerjük, csak esetleg azt, aki őket megtalálta, és csatlakoztatta.

%

A hálózatunk tagjainak 95%-át nem ismertük korábban

Tegyél egy próbát! Holnap reggeltől figyeld meg az embereket körülötted! Hányan kávéznak? Hánynak magas a vérnyomása, magas a cukra, vagy hányan allergiásak valamilyen élelmiszerre? Nekik mindnek tudnál segíteni a ganodermával. Hánynak ekcémás a bőre, hánynak rossz az emésztése, hánynak van krónikus panasza? (Fejfájás, fáradékonyság, vérszegénység, stb.) Vagy hányan vannak, akiknek nincsenek ilyen panaszai, de a szüleinek, vagy egy barátjának már igen?

Én nem mondom, hogy mindegyik két kézzel fog kapni a ganodermás termékek után, nem. De a lehetőség a számára is ott van. Ha nem rontasz ajtóstól a házba, és nem akarod a torkán lenyomni a termékeinket, hanem empatikusan, és türelmesen megmutatod neki, hogy igenis segíteni akarsz, sokan lesznek, akik elfogadják majd a segítségedet. És tudod, a számunkra az a legszívmelengetőbb érzés, amikor az emberek lelkendezve mesélik, hogy elmúltak, vagy csökkentek az évek óta fennálló panaszaik.

Nem tudom, hogy a termék valóban jó-e

Ha már a minőségnél tartunk, a félelmed jogos. Az internet tele van csalókkal. Szerintem két lehetőséged van. Vagy elhiszed nekünk, hogy a DXN termékei tényleg a Rolls Royce-ot, Rolex-et, vagy a Swarowsky-t képviselik a saját kategóriájában, vagy rászánod az időt, és leellenőrzöd. Meghallgatsz kutatókat, orvosokat, és terapeutákat a tapasztalataikról, megnézel néhány terméktapasztalatos videót azokkal, akik vállalták, hogy belemondják a kamerába a saját élményeiket. Ezt nem könnyű felvállalni, mert az ember nem szívesen beszél a betegségeiről, panaszairól, még akkor sem, ha azok már elmúltak. És azt sosem felejtsd el, hogy hivatalosan TILOS táplálék kiegészítőnek gyógyhatást tulajdonítani. Tehát az, amit a neten találsz, az az igazságnak csak egy töredéke, a jéghegy csúcsa.

De végülis elég, ha arról meggyőződsz, hogy a ganoderma, és más gyógygombák nem károsak, és utána magadon próbálod ki a hatásukat. Úgyis csak az számít, nem? Mondhat bárki bármit, a saját tapasztalat a legmeggyőzőbb. Ezért szerintem tegyél próbát, mielőtt döntesz! Vegyél egy doboz kávét, vagy teát, próbáld ki a szappant, és tapasztald meg, hogy milyen a bőröd tőle! Vagy vegyél egy doboz oroszlánsörény gomba tablettát, és teszteld le, hogy hogyan hat az emlékezetedre, vagy az emésztésedre. Ha fontos neked a jó erőnlét, próbáld ki, hogy a cordyceps kapszula milyen energiabomba! Nyugodtan megteheted, a termékeinket bárki megengedheti magának. Mivel nem tudom, hogy melyik országban élsz, fordulj hozzánk, hogy megtudd, hogy ott hogyan tudsz néhány próbát vásárolni magadnak.

Olyan üzletet keresek, ahol gyorsan, kis kockázattal, sok pénzt lehet keresni.

Bocsi, de olyan üzlet nincs! Ebből a három opcióból mindig csak kettőt választhatsz, soha nem mind a hármat! Gyorsan, kis kockázattal csak kevés pénzt lehet keresni. Ha gyorsan, sokat akarsz felmarkolni, az soha nem kockázatmentes. És végül, ha sok pénzt akarsz kockázatmentesen, az soha nem megy gyorsan. Egyébként ez az utóbbi a legjellemzőbb a DXN-re. Biztos pénz, nincs semmi kockázat, de eltart egy darabig, mire komolyabb bevételt szerezhetsz belőle. Ha a nagy durranást keresed, akkor nem a DXN a te céged. De vigyázz, mert a nagy durranások sokszor csak nagyot szólnak, és csak a légüres tér marad utánuk. Meg a sok károsult ember.

Miért cseréljem le a kávémat erre, mikor ez drágább? És hogyan vegyem rá erre az embereket, mikor ők is tudnak számolni?

Hát mi senkit nem akarunk rávenni semmire, neked sem ajánljuk. Mi is ismerünk sok olyan embert, aki mindig mindenből a legolcsóbbat veszi meg. Egy technikai dolog esetében ebben nincs is semmi veszély. De annak, hogy egy élelmiszer, vagy táplálék kiegészítő olcsó, annak mindig oka, és veszélye van. De most ne vegyük figyelembe azt, hogy a ganodermás kávé nem csak kávé, hanem táplálék kiegészítő is. És azzal se törődjünk, hogy óriási a különbség egy biotechnológiával termesztett, és kézzel szedett kávé, és a nagyüzemi termesztésű társa között. Nézzük most csak az árat. Ha egy csésze árát hasonlítjuk össze, akkor valóban drágább a mi ganodermás kávénk. A különbség abban van, hogy mi jutalékot kapunk érte, ha új fogyasztókat szerzünk. A DXN az általuk vásárolt termékek árának egy részét visszaosztja nekünk. Ezért mi már legalább 4 éve ingyen jutunk hozzá a termékekhez. Nem csak a kávéhoz, a kapszulákhoz, és a kozmetikumokhoz is. Annak a kávénak a gyártója, amit a boltban veszel, soha nem fogja neked ingyen adni a kávéját, bármennyi ideje is fogyasztod, és esetleg másoknak ajánlod. Tehát hosszútávon a mi kávénk verhetetlen árban is.

Találtam ganodermás termékeket a bio boltban is. Akkor miért vegyem a DXN termékeit?

Teljesen igazad van, manapság szinte havonta alapul egy ganodermás kávés cég, hiszen a jó dolgokat mindig lemásolják. Viszont a ganodermának van néhány nem köztudott tulajdonsága, amit az átlag felhasználó nem tud. A legjobb, ha megnézed a filmet, úgy legalább nem csapnak be.

Én nem vagyok olyan, nem menne ez nekem

Ismered a mondást, hogy ha azt hiszed, hogy meg tudod csinálni, vagy ha azt hiszed, hogy nem, mindkét esetben igazad van? A saját magunkról alkotott kép hihetetlenül meghatározza a sorsunkat. Van olyan barátunk, aki meg van róla győződve, hogy ő nem tud jól értékesíteni semmit. Mondja ezt úgy, hogy amikor egy cipőboltban elkezdett eladóként dolgozni, megduplázódott a forgalom. Ez is azt bizonyítja, hogy a saját gondolataink rabjai vagyunk, ha nem változtatunk a gondolkodásmódunkon, nem fog változni az életünk. Szóval bármit is jelent neked az, hogy „olyan”, amíg nem teszel egy próbát, addig ne beszéld be magadnak, hogy valamire nem vagy alkalmas.

Azt hallottam, hogy az MLM agymosás. Nem akarom, hogy befolyásoljanak!

Én azt gondolom, hogy te attól félsz, hogy valami nagyon rafinált technikával, küszöb alatt rávesznek valamire, amit nem akarsz. Vagy attól, hogy hasonlóan egy szektához, vagy egy katonai szervezethez, valami parancsuralmi rendszernek leszel a tagja.

Egy fontos dolgot kell tudnod: egy MLM hálózatban önkéntesek dolgoznak együtt, senki nem a főnöke senkinek. A struktúrában feletted lévő embernek, vagy bárki másnak, nincs joga parancsolgatni neked. Nincs egy kötelező jellegű módszer sem, amitől nem térhetsz el. Teljesen szabad kezet kapsz, úgy keresel új fogyasztókat a cégnek, mert természetesen ez a cél, ahogy akarsz. Vannak mások által kicsiszolt technikák, amiket kipróbálhatsz, ha akarsz. De saját utat is választhatsz. Mivel senkinek semmilyen eszköz nincs a kezében, hogy bármire rákényszerítsen, szerintem ez a félelem alaptalan. De ha attól tartasz, hogy a gondolkodásod meg fog változni, ha ebbe az üzletbe belevágsz, az reális „veszély”. Olyan ez, mint egy iskola. Ha valamilyen képzés folyik valahol, ha tanulsz valamit, akkor az óhatatlanul megváltoztathatja a személyiségedet – de előnyére.

Van még valami, amit meg kellene beszélnünk? Keress meg minket, és oszlassuk el együtt a ködöt, ami nem engedi, hogy tisztán láss.

A DXN marketingtervének jellegzetességei

 • Nincs benne kényszer. Nem kötelező vásárolni, nem kötelező a termékeket tovább ajánlani. Te döntöd el, hogy mennyit teszel a sikeredért. Természetesen, aki többet dolgozik benne, az jobban halad, és jobban keres.
 • Az elvégzett munkád nem vész el. Egy elért üzleti szintet, vagy százalékot soha nem veszítesz el. Még akkor sem, ha bármilyen okból esetleg hónapokig nem csináltál ebben az üzletben semmit.
 • Az egész világon ugyanazzal a százalékkal számolják ki a jutalékodat, nem kell országonként minősülni. A DXN egy globális üzlet, bárhonnan csatlakoztathatsz új fogyasztókat.

A DXN tagság talán az egyetlen dolog a világon, amivel csak jogokat kapsz, kötelezettségek nélkül.

A döntés fontossága

A boldogságod, és a boldogulásod a döntéseid függvénye. Ha jó döntéseket hozol, boldog leszel, ha rossz döntéseket, akkor boldogtalan. Csak kétféleképpen dönthetsz. Igen, vagy nem. A “majd később eldöntöm” egy nemleges döntés.

Ami biztos, ha úgy döntesz, “nem”:

 1. nem részesülsz az európai kávépiac forgalmából
 2. nem derülhet ki, hogy jó vagy ebben a szakmában
 3. nem lehet még véletlenül sem szerencséd, mert a szerencse csak azzal táncol, aki már a táncparketten van
 4. nem lesz a kezedben egy eszköz, amivel jó sok ismerősödön tudnál segíteni.
 5. soha nem tapasztalod meg a ganoderma hatását, bekerülsz a magyar egészségügy segítő kezei közé. Brrr…

Mondj nemet, és sosem tudod meg, mi lett volna ha!

Ami biztos, ha úgy döntesz, “igen”:

 1. nem veszítesz pénzt.
 2. tapasztalt és sikeres tanácsadókat kapsz, akik a vállalkozásod sikerén dolgoznak. Vagy megfogadod a tanácsukat, vagy nem.
 3. nem fog senki “cseszegetni”, hogy építsd már a saját üzleted.
 4. megtapasztalhatod a ganoderma jótékony hatását. Eddig senki nem volt, aki ne vett volna észre a szervezetén valami pozitív hatást.

Mondj igent, és adj egy esélyt magadnak!

Ne csatlakozz hozzánk!

 • Ha tovább akarsz keresgélni.
 • Ha nem elég szenzációs neked egy simán korrekt ajánlat
 • Ha abban bízol, hogy a dolgok maguktól megjavulnak.
 • Ha semmit nem hittél el abból, amit eddig mondtunk.
 • Ha az üzlet ugyan tetszik, csak mi nem vagyunk szimpatikusak.

Akkor keress tovább! Szívből kívánjuk, hogy minden legyen úgy, ahogy szeretnéd.

Csatlakozz hozzánk!

 • Ha úgy érzed, hogy ezt kerested.
 • Ha számodra elég, ha az ajánlat korrekt, és megbízható.
 • Ha a saját kezedbe akarod venni a sorsod.
 • Ha hiszel nekünk, hogy igazat mondunk.
 • Ha tetszik az üzlet is, és mi is szimpatikusak vagyunk.

Akkor ne keress tovább! Minél előbb kezdjük a közös munkát, annál előbb leszünk együtt sikeresek.

Ugye te is felpróbálod a ruhát, mielőtt megveszed?

Nem volna jó, ha kipróbálhatnád a ganodermás kávét, sőt az üzletet is, mielőtt elkötelezed magad? *

Megteheted!

 • Kipróbálhatod a termékeket 25% kedvezménnyel, és megtapasztalhatod, hogy tényleg olyan jók-e.
 • Igényelhetsz magadnak weboldalt, és kipróbálhatod, hogy másokat mennyire érdekel az egészséges kávé.
 • Csatlakoztathatsz új fogyasztókat, hogy lásd, mennyire válik be ez a munka neked!

Regisztrálhatsz ingyenesen is, és egy kivétellel mindent megkapsz, amit egy DXN törzsvásárló megkaphat. Nem kapsz bónuszt a saját, és a csapatod forgalma után addig, amíg be nem fizeted utólag az 5 000 forint regisztrációs díjat. De azt bármikor megteheted, nincs semmilyen határidő.

Töltsd ki a kapcsolat felvételi lapot!

* A DXN nem vár el semmit a törzyvásárlóitól csak azt, hogy amikor valakinek tovább ajánlják a terméket, vagy az üzletet, ne állítsanak valótlanságot.

Az ingyenes regisztrációhoz szükséges adatok

14 + 12 =

Ha még ez az ajánlat sem elég jó, akkor

nem az ajánlatban van a hiba.

Vagy az ajánlattevőben, vagyis mi nem vagyunk neked szimpatikusak, vagy te nem akarsz belevágni semmibe, csak a saját lelkiismereted megnyugtatására keresgélsz. Csak be akarod bizonyítani magadnak, vagy valaki másnak, hogy manapság nincs semmilyen jó lehetőség. Bármelyikről van is szó, mi nem tudunk benne segíteni.

Mi történik a csatlakozásod után?

 1. Felvesszük veled a kapcsolatot
 2. Eldöntöd, hogy honnan, és hogyan kívánsz csatlakozni. (Költség mentes regisztráció, egyszerű regisztráció, vagyis 5 000 ft és egy termék, vagy a népszerű regisztráció, vagyis valamelyik DSP csomag.)
 3. Amint megkaptad a tagsági számodat, hozzáadunk a titkos, és zárt Facebook csoportunkhoz, ahol megosztjuk a hasznos információkat.
 4. Megkapod a cselekvési tervet, ami tartalmazza azokat a lépéseket, és azokat a tananyagokat, amiket tudnod kell. Ezzel a dokumentummal te is azonnal tudsz szponzorálni új munkatársakat, anélkül, hogy túl sokat tudnál még erről.
 5. Megbeszéljük, hogy milyen konkrét segítséget vársz tőlünk, milyen oktatásra van még szükséged, hogyan akarsz elindulni.
 6. Meghívunk a skype csoportba, ahol heti rendszerességgel szoktunk konzultálni, terméktapasztalatokat megosztani, ötletelni, és beszélgetni.

Kapcsolat felvétel

13 + 7 =

Lemaradtál az előzőről?

Ha van rá most időd, és kíváncsi is vagy, akkor kattints a linkre!

Miért gondolta meg magát a jól menő vállalkozó?

Szeretnéd most rögtön elolvasni a folytatást?

Ha van rá most időd, és kíváncsi is vagy, akkor kattints a linkre!

Te ismered ezeket a módszereket?

Nem kedvelem az MLM-et. Eddig sok rosszat hallottam róla.

Mesélnek “rémtörténeteket” más hálózatokról, akik már voltak bennük. Szerencsére nekünk az a tapasztalatunk, hogy a DXN a végletekig becsületes. Most, hogy megismertük, a mi véleményünk ez, és sok olyan embert ismerünk, akiknek szintén.

De győzködni nem akarunk senkit, mert szakkönyvekből tudjuk, hogy teljesen felesleges. Mindenki azt hisz el, amit akar. És mi sem akarunk bárkivel együtt dolgozni. Ha úgy érzed, hogy téged mi itt be akarunk “hálózni”, és már eleget tudsz ahhoz, hogy helyesen dönts, akkor hozd meg a döntésed!

Nekem még 5 000 forintom sincs a kezdéshez

Szerencséd van, mert erre is van megoldás. Be tudsz regisztrálni törzsvásárlónak egy fillér nélkül is.

 • Kapsz 25% kedvezményt a termékek árából
 • Kapsz hozzáférést a belső irodához, az intranethez, elolvashatod a nem nyilvános terméktapasztalatokat.
 • Kipróbálhatod az egész rendszert működés közben. Igényelhetsz weboldalt, és csatlakoztathatsz magadhoz új törzsvásárlókat.
 • De nem kapsz jutalékot, csak ha befizeted utólag az 5 000 forint regisztrációs díjat.

De erre ráérsz akkor, amikor már érzed magadon a termékek jó hatását, és amikor már az ismerőseid követelik, hogy hozz nekik is a “csodakávédból”.

Még sosem hallottam a ganodermáról. Ez nem valami humbug?
A kínai gyógyászatban több ezer éve ismerik, és annyira nagy becsben tartják, hogy a kínai neve, a ling zhi, azt jelenti: a gyógynövények királya. De itt Európában is ismerték, amíg a középkori boszorkányüldözések ki nem irtották azokat, akik ismerték a gyógyfüvek, és gyógygombák titkait. Ez nem valami új csodaszer. Egyre több hagyományos orvos, és természetgyógyász is használja, és nagy becsben tartja. A saját tapasztalataim alapján melegen ajánlom én is.

Mit mondanak mások?

 

Petrányi Lajos, Kecskemét

“Két éve fogyasztom a DXN Lingzhi 3 in 1 kávét, naponta 3 csészével. Adagolását úgy szeretem, hogy másfél deciliter vízbe teszek egy fél tasak kávét.
Azért próbáltam ki, mert hallottam, hogy a ganoderma gyógygomba lúgosító hatása miatt jó a gyomorsav problémákra. Szerencsére nem is csalódtam, néhány nap után reflux panaszaim megszűntek.
De tapasztaltam olyat is, amire egyáltalán nem számítottam!
Évek óta fájt a bal térdem, már azon gondolkodtam, hogy megműttetem.
Aztán kb. fél évvel, hogy elkezdtem a DXN kávét fogyasztani, varázslatos módon enyhült a fájdalmam, majd később térdpanaszaim teljesen megszűntek. Másfél éve újból rendben van a térdem!
Köszönöm, DXN!”

 

 

Tántomné Bors Anikó (60), Bakonyszombathely

„Három éve kóstoltam meg első alkalommal a DXN ganodermás kávéját. Nem gondoltam volna, hogy az addig fogyasztott minőségi kávémat félreteszem, és ezt a gombával dúsított egészséges kávét fogom inni. De így történt, és azóta minden nap, reggel és délután megiszom a gyógykávémat. Úgy szeretem, amikor a kávékrémport a forró vízbe öntve és elkeverve, finom, habos, ínycsiklandó ital lesz belőle.
Hmmm, ez nagyon csábító, még így 60 felett is! 🙂
Már majdnem valamennyi kávéfajtát kipróbáltam, mindegyik nagyon ízletes, de nekem selymesen lágy íze miatt a Lingzhi Coffee 3 in 1 kávé lett a kedvencem.
A napi két kávém engem teljesen felüdít, aktívan tart. Külön pozitívuma, hogy nem ég a gyomrom sem tőle, a vérnyomásomat nem emeli fel, és így a közérzetem egész nap nagyon jó, kellemesen érzem magam.”

 

Juhász László (53) , Ludwigshafen, Németországban

„10 hónapja fogyasztom a DXN Lingzi Black Coffee-et.

Már el se tudnám nélküle képzelni a reggeleket. Sokféle kávé közül ez fogott meg markáns, különleges ízével. Napjába többször is iszok és csak tisztán cukor nélkül. Nálam nagyon hamar jelentkeztek a jó hatásai a ganodermás kávénak, magas vérnyomástól szenvedtem több éve és rendszeresen szedtem a gyógyszereket. A „KÁVÉM” beállította pár hét kávézás után a megfelelő értékre a vérnyomásomat! Imádom. Sok fajta kávéját kóstoltam a DXN-nek, de kitartok a Black Coffee mellett.

Energikussabbá teszi a napomat, kipihentebben ébredek  és lecsökkent az alvásigényem is. Napjában 3 zacskóval fogyasztok, 70°C-os vizet öntök a kávémra, pontosan 2 decit, és ehhez szoktam még tenni reggelente mindig fél kávéskanál GL és ugyanannyi RG gombaport. Megvárom, amíg magától feloldódik, ez kb. 2 perc, akkor átkavarom és úgy iszom meg. Amióta fogyasztom, megoldódtak az éjszakai vizelési problémáim is.”

 

 

 

 

Sorger Brigitta (31), Kecskemét

„Több mint 1 éve isszuk családommal a kávét. Nekem elsőre is nagyon ízlett. Amióta fogyasztjuk, egyáltalán nem vagyunk fáradtak. Sőt, én évek óta szenvedtem a nyakfájástól, azóta tejesen megszűnt. Sokkal ellenállóbbak vagyunk a betegségekkel szemben. Ha mégis elkapunk valamit, sokkal rövidebb a felépülés idő. Tökéletes a vérnyomásunk, nem ég a gyomrunk és a pollenallergia is megszűnt. Férjem az erős feketére (Black Coffee) esküszik, egy cukorral. Én már nem vagyok ennyire merész. Mindegyiket nagyon szeretem, de csak tejjel és 2 cukorral. Kedvencem a White Coffee, imádom. Általában reggel és ebéd után fogyasztjuk el a kávénkat, de megesik, hogy este is megkívánjuk. Nem okoz álmatlanságot, de ébren tart addig, amíg én akarom. Nagyon jót lehet tőle aludni, és ami még fontos, nem dobogtatja meg a szívünket.  Alig vagyunk 30 felett, így még szerencsére nem szedtünk gyógyszert. Úgy gondoljuk, sokkal kifizetődőbb betegségeket megelőzni, gondoskodni szervezetünkről, mint azt gyógyszerekkel meggyógyítani

Sándor Lajos, Sepsiszentgyörgy,Erdély

„2014 októbere óta fogyasztom a krém kávét. Kóstoltam többféle, a DXN által készített kávéfajtát, de nekem a krém és a black kávé ízlik a legjobban. Általában reggel vagy a délelőtti órákban fogyasztom. A kellemes, finom íze miatt nem adok semmit hozzá. Tapasztalatom, hogy amióta fogyasztom, nem fáj a gyomrom, jól érzem magam, egyensúlyban tartja a szervezetem. Én bízom a DXN termékekben, ezért ez sokat számít nekem.”

 

 

Farkas Anikó (45), Szada

„A kedvenc kávémmal való kapcsolatom kb. 7 évvel ezelőtt kezdődött.

Reggel az akkori legkedvesebb, méretes bögrémből fogyasztottam el egy egész tasaknyit.

Aznap is minden ugyanúgy zajlott, mint máskor: a kedvenc fotelemben ülve ittam meg ezt a kávét, miközben gyönyörködtem a kilátásban, hangolódtam a napi teendőkre.

Mégis, valami örökre megváltozott.

Este rádöbbentem, hogy egész nap eszembe sem jutott újabb adag kávét készíteni – miközben már évek óta kávéfüggő:) voltam (napi 4-6 bögre).

Tisztában voltam azzal, hogy ha víz helyett is kávét iszom, azt előbb vagy utóbb megérzem. Nemcsak a dehidratáltság, hanem a cukor miatt is.

Így nagyon örültem, hogy a DXN 3in1 kávéjával kiválthattam a másikat.

Kezdetben napi 2-3 tasakkal is elfogyott. Ma már – miután helyreállt a szervezetem működése és már nem kívántam annyit sem kávéból, sem cukorból – előfordul, hogy 2 napra szétosztok egyet.

Jól érzem magam a bőrömben, tartom a súlyom, semmilyen szintentartó vagy javító gyógyszert nem szedek, az influenzát is csak hírből ismerem.

Továbbra sem öregszem, csak az éveim száma növekszik.

A minap sem hitték el, hogy mennyi az annyi, az általános vélemény szerint 10 évet letagadhatok. Kell ennél több egy nőnek?

A titok a napi 2-3 kávéban is rejlik.

Egy reggel, mindent megelőzve, a napot nyugodtan indítva.

Egy 10 óra tájban, amellyel az első intenzív pár órai munka után nyugtázzuk, ma is elértünk valamit.

Aztán egy harmadik délután, valamikor 4-6 óra körül, amolyan napi lezárásként és az est megalapozásául. Mindig megadva a módját. Csak a forró víz, az instant DXN 3in1 kávé a kedvenc bögrémben. Meg én. Mert a legjobbat érdemlem. Van, hogy naponta többször is.”

Majerné Baranyai Marcsi (38), Kecskemét

„A DXN kávét rendszeresen 2017. január vége óta iszom. Azóta, amióta eldöntöttem, hogy úgy fogom kipróbálni a kávét, ahogy azt ajánlják. A régi kávémat félretettem, és csak ganodermás kávét fogyasztottam. Pozitív hatásait hamar megtapasztaltam, úgy mint pl. 

– nyugodtabb alvás (a késő délután elfogyasztott kávé ellenére is), 

– frissebb reggeli ébredés, 

– korábbi reggeli tejeskávé utáni gyomorproblémáim megszűntek,

– nőgyógyászati problémák eltűntek,

– ide hozzátenném édesanyám tapasztalatát is, aki a reggeli vérnyomáscsökkentőjét hagyta el a DXN kávé fogyasztásával,

– férjem “emésztési zavarai” is megszűnnek, ha a nem mindig a legjobb minőségben elkészített munkahelyi ebéd után érzi, hogy az a gyomrát megviselte, s utána megiszik egy ganodermás kávét,

– valamint barátnőm gyomorbántalmai szűntek meg, már 1 kávé után!

Kedvencem a cukormentes, Cream Coffee kávé, aminek tetejére, ha éppen úgy van kedvem, tejszínhabot nyomok.

Naponta 2-3 alkalommal fogyasztok DXN kávét, egy felet reggel, egy felet ebéd után, és egy fél párommal, 6 óra körül. Észrevettem, hogy ha ez a délutáni kimarad valamilyen okból, nem lesz olyan nyugodt az éjszakai alvásom.

Mindig vízforralóban készítem el a kávét, újabban nem bögrébe, hanem kis porcelán csészébe töltve. Valahogy sokkal jobban esik, ha az ember megadja a módját. :)”

 

Bojtos Zoltán (53), St. Pölten, Ausztria

„2011 óta fogyasztok DXN kávékat. Mindet kipróbáltam már, amit Európában kapni lehet, sőt olyat is, amit nem. A kedvenc kávém is ilyen sajnos, ezen a földrészen beszerezhetetlen. Ő a Lingzhi Coffee 3 in 1 Lite névre hallgat. Hasonló a „sima” 3 az 1-ben kávéhoz, csak mintha a kávé markánsabban meg lenne pörkölve. Imádom.

Az első, amit én is észrevettem, hogy nagyságrendekkel jobban frissít, és a napi alvásszükségletemet is csökkentette. Az elbeszélések szerint mások is ezt veszik észre először. Én talán eléggé furán fogyasztom a kávét. Este bekészítek egy fél literes nagyszájú műanyag palackba egy 3 az 1-bent és egy Cream Coffee-t, fél liter rizstejjel összerázom, hogy a kávé feloldódjon, és beteszem a hűtőszekrénybe. Másnap aztán magammal viszem a munkába, és a nap folyamán beosztom. Időnként iszok belőle, amikor szükségem van egy korty örömre. J Véleményem szerint igazi élvezeti cikk, annak ellenére, hogy az első kóstoló előtt meg voltam győződve róla, hogy pocsék íze lesz, hiszen gombás kávéról még az öregapám sem hallott.”

Faragóné Keserű Judit (36), Kecskemét

„29 éves koromig egyáltalán nem kávéztam, nem szerettem a hagyományos, főzött kávé ízét. 2 kicsi gyerek mellett azonban alig volt energiám, a kevés szabadidőm sem tudtam a fáradtság miatt jól kihasználni. Ekkor találtam rá a DXN kávéra, melynek íze azonnal megfogott és egyből sok energiát adott.

Azóta is minden reggel iszom egy csészével, de késő estig érzem a hatását. Amit már az elején megtapasztaltam, hogy emésztést javító hatású, segített az ideális testsúlyom elérésében, majd megtartásában. Nagyon jól és mélyen alszom, és reggel kipihenten ébredek. 

Korábban a Lingzhi Coffee 3 in 1 volt a kedvencem, de az utóbbi évben áttértem a Maca EU Caféra. Én csak forró vizet adok hozzá, és így tökéletes nekem.”

Dormán György (44), Kecskemét

„2016. májusa óta fogyasztom a DXN ganodermás kávéit.

Meglepő módon, körülbelül 1-2 hónap elteltével normalizálta a vérnyomásom, ami korábban magas volt, és megszűnt a túlzott savtermelődésem is.

Feltölt energiával és szebbé teszi a napomat.

Nehéz megmondani, hogy a DXN jelenleg kapható 8 féle kávéja közül melyik a kedvencem, mert mind  nagyon finom. A 3 in 1 Coffee, a Cream Coffee és a Black Coffee nálam a három legkedveltebb.

Minden reggel iszom egyet, de előfordul, hogy napközben is.

50-60 fokos vízben oldom fel. Ritkán teszek rá tejszínhabot és megszórom fahéjjal.

Bátran merem ajánlani!”

 

Kászonné Dobra Ágnes (58), Pécs

„Hat éve épp a kávé miatt csatlakoztam a DXN-hez. No, nem inni akartam – sosem szerettem a kávét -, inkább jó üzletnek láttam. Természetesen, ha kínálsz egy terméket, azt ismerned kell, hogy tudj információkat adni róla, így kénytelen voltam megkóstolni. (Persze, kíváncsi is voltam… )
Azóta is minden nap a DXN 3in1 kávét iszom, de szeretem a Maca Vita kávét is; egyedi ízvilága különleges élmény. A hatása is különleges mindegyiknek; frissít, de nem feldob, jó ízű, keserű és savanykás érzet nélkül… Nem érzem szükségét, hogy napközben is igyak, mert a reggeli kávé jó formába hoz, de olyan finom, hogy néha ebéd után elcsábulok, és desszertnek elkortyolgatok egy kis csészényit.

A savasodás, reflux nekem is gondot okozna, de a DXN kávé mellett nincs ilyen panaszom, nem fáj, nem ég a gyomrom. Figyelnem kell a vérnyomásomra, de a ganodermás kávém kíméli azt is…

Most nagy divat mindenféle jót a kávéba keverni, tejhabot, fűszereket… gondoltam, én is kipróbálom, de végül nem tettem – ez úgy jó, ahogy van!”

 

 

 

 

 

 

 

Mezei Enikő, Sepsiszentgyörgy, Erdély

„2015 januárja óta fogyasztom a 3in1 Ganodermás kávét. Naponta egy adag kávét fogyasztok, reggelente. Langyosan iszom, nem adagolok hozzá semmit. Eddig azt tapasztaltam, hogy megszűnt a migrénes fejfájásom, javult a közérzetem, a vérnyomásom egyensúlyban van, lúgosítás kipipálva. Ezt a hatást vártam el egy igazi kávétól.”

 

 

Nagy Julianna, Pécs

A nevem Nagy Julianna, Pécs városában lakom, és bizony már hosszú évtizedek óta iszom kávét, legalább 40-42 éve.

Bizony az utóbbi jó pár évben rengeteget égett, fájt a gyomrom, évente kellett gyomortükrözésre járnom.

Megállapították, hogy refluxom van, jobb, ha elhagyom a kávézást! Ez bizony” nehéz dió”, ugyanis évtizedek óta reggel kávéval kezdem a napom, mint rajtam kívül még annyian.

De mégis döntenem kellett, vagy kávézok és szenvedek, vagy nincs többé kávé! Döntöttem, nem kávézom.

Oké, egy hét sem kellett és már az interneten kutakodtam olyan kávé után, ami talán megfelelhet nekem, így akadtam rá egy kedves hölgy oldalára. Volt ott telefonszám is, amit felhívtam, és kedvesen tájékoztattak, megbeszéltük, hogy átgondolom és jelentkezek. Bevallom egy kicsit hezitáltam, sokallottam a kávé árát, de mint tudjuk kávé nélkül nem élet az élet. Döntöttem, fontosabb az egészségem! Kipróbálom!

Egyből be is regisztráltam, hogy már az első doboz kávét olcsóbban vásárolhassam meg, és rendeltem egy doboz kávét.

Elkezdtem inni a Lingzhi Black kávémat, és kiderült, hogy nem drága, mert az egészség mindennél fontosabb. Nem égett a gyomrom, és azóta sincs baj. Abbahagyhattam a savlekötő gyógyszerek szedését. Megérte, nekem biztosan.

Azóta is ezt a kávét iszom, általában reggel, hajnalban, két részletben 1 tasakkal. Forró vízzel készítem, semmi mást nem teszek bele, csak egy pár csepp édesítőt.

Jó szívvel ajánlom ezt a ganoderma gyógygombás kávét mindenkinek, aki hasonló problémákkal küzd, mint ami nekem volt, mert, ahogy megírtam, nekem a gyomorégés már a múlt!

 

Proityné Kurali Edit, Mosonmagyaróvár

„Proityné Kurali Edit vagyok. Mosonmagyaróváronon élek férjemmel és 3 gyermekünkkel. 2013 februárban ismerkedtem meg a DXN termékeivel. Először a kávét kóstoltuk meg.

Személyes kedvencem a Cream Coffee, szeretem a kávé karakteres ízét és a kávékrémpor lágy selymességét. Reggel egy bögre Cream Coffee-val  indítom a napot, (e nélkül el sem tudnám képzelni) munka után, amikor együtt leülünk a családdal megbeszélni, hogy kivel mi történt aznap, mindenkinek elkészítem a kedvencét. (Józsi Maca Vita kávét, Józsika Cocozhit, Lilla White Coffee Zhinot, Kinga pedig a  Zhi Mochat szereti J ) Ha sok dolgom van, még este is iszom egy csészével, tudom, hogy az elalvással nem lesz gondom, hiszen mióta fogyasztom, sokkal jobban alszom és pihenten ébredek.

Szeretem, hogy feltölt energiával és nem bántja a gyomromat!

Az életünk része lett és a többi terméket is szívesen fogyasztjuk. Így járulunk hozzá naponta a családunk egészségének megőrzéséhez.

Én így készítem el: 2 dl vizet melegítek, de nem forralok, majd 1 tasak Cream Coffee-t pohárba teszek és ráöntöm a vizet.

A gyerekek forró csokijához, kakaójához tejet használok.”