Chubby Baby Oil

2 555 Ft

Búzacsíra-, napraforgómag-, zsurló és mirha-kivonatot tartalmazó bőrtisztító olaj a baba bőrének tisztítására. Megakadályozza a berepedéseket és a bőr kiszáradását, különösen a hajlatokban és gyűrődésekben.

Felnőtteknek is ajánlott a smink eltávolítására, és a könyök, sarok felpuhítására.

Összetevők: PARAFFINUM LIQUIDUM, PARFUM, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, TRITICUM VULGARE GERM EXTRACT, HELIANTHUS ANNUUS SEED EXTRACT, EQUISETUM ARVENSE EXTRACT, COMMIPHORA MYRRHA RESIN EXTRACT, COUMARIN, CITRONELLOL, BENZYL ALCOHOL, LINALOOL, GERANIOL

Alkalmazás: Vattakorongra téve gondosan tisztítsa meg az adott bőrfelületet, vagy a tenyérébe téve masszírozza a bőrbe.

Kiszerelés: 200ml

Törzsvásárlói ár: 1.995 Ft

Termék megvásárlása

Kategória:

Leírás

Bőrtisztító olaj

Búzacsíra-, napraforgómag-, zsurló és mirha-kivonatot tartalmazó bőrtisztító olaj a baba bőrének ápolására. Megakadályozza a berepedéseket és a bőr kiszáradását, különösen a hajlatokban és gyűrődésekben.

Felnőtteknek is ajánlott a smink eltávolítására és a könyök, sarok felpuhítására.

Nettó térfogat: 200 ml

Összetevők (INCI): Paraffinum Liquidum, Parfum, Helianthus Annuus Seed Oil, Triticum Vulgare Germ Extract, Helianthus Annuus Seed Extract, Equisetum Arvense Extract, Commiphora Myrrha Resin Extract, Coumarin, Citronellol, Benzyl Alcohol, Linalool, Geraniol

Használat: Vattakorongra csöpögtetve gondosan tisztítsd meg az adott bőrfelületet, vagy a tenyeredbe téve masszírozd vele a bőröd.