Cocozhi

6 670 Ft

A DXN Cocozhi a legjobb kakaóból készül ganodermakivonattal. Fogyasztásra kész italpor formájában kínáljuk, mely csokoládés ízzel kényezteti Önt. A kiváló kakaóaromán kívül a ganoderma fogyasztásából származó előnyöket is élvezheti. Csak öntse egy csésze forró vízbe, keverje meg, és máris élvezheti a frissítő italt, melyet az egész család fogyaszthat!

Összetevők: kávékrémpor (29,7%)  (glükóz-fruktóz szirup, pálmavaj, nátrium-kazeinát (tejfehérje), foszfátok: E340 (ii), E451 (i), emulgeálószerek: E471, E472e, színezék: béta-karotin), cukor (27,7%), sovány tejpor (14,9%), malátakivonat (14,9%), kakaó (9,3%), Ganoderma-kivonat (2,0%) és engedélyezett ízesítő (vanilin, 1,5%).

Kiszerelés: 20 tasak x 32g

Törzsvásárlói ár: 5.210 Ft

Termék megvásárlása

Leírás

Kényeztető csokiital a család minden tagjának

Cocozhi Okoskakaó

A legjobb segítség dolgozatírás, felelés előtt, vagy éppen vizsgaidőszakban (azoknak is, akik nem szeretik a kávét).
A keringésre gyakorolt jótékony hatásának köszönhetően serkenti az agyműködést.

Ganodermakivonatot is tartalmazó instant italpor, mely csokoládés ízzel kényeztet. A fenséges kakaóaromán kívül a ganoderma fogyasztásából származó előnyöket is megtapasztalhatod. Csak öntsd egy csésze forró vízbe, keverd meg, és máris élvezheted a frissítő italt!

Jó hír a dohányosoknak: A kakaó rendszeres fogyasztása kiegyensúlyozott módon képes javítani szervezetünk keringési mutatóit.

A kakaó

a mályvafélék családjába tartozó faj. Gyümölcse, a kakaóbab fontos élelmiszeripari alapanyag: ez a kakaóvaj, a kakaópor és a csokoládé alapanyaga.
A kakaót a közép-amerikai indiánok (maják, aztékok, olmékok stb.) szentként, a belőle készült italt pedig az istenek italaként tartották számon.
A kakaó főbb hatóanyagai: fermentált magban 1–2% teobromin, 0,2–0,3% koffein, nyomokban teofillin, kb. 5% katechincserzőanyag, polimer procianidin, 50–60% zsíros olaj.
A kakaót elsősorban fűszerként használják. A wellness-iparban a csokoládémasszázs is igen elterjedt a magas kakaóvaj tartalmú csokoládéban található hatóanyagok bőrtisztító, ápoló és méregtelenítő hatása miatt. A kakaóvaj teobromin tartalmánál fogva külsőleg segíti a zsírégető folyamatokat. A flavonoidok gátolják a bőr öregedéséért felelős szabadgyökök képződését.

Egyéb jó tulajdonságai: A kakaó gazdag flavonoidokban, ami a szív- és érrendszerre van jó hatással. A flavonoidok antioxidánsként viselkednek. Az utóbbi években a tudósok megállapították, hogy az antioxidánsokban gazdag ételek rendszeres fogyasztása csökkenti az olyan – véredényekhez kötődő – problémák kialakulásának veszélyét, mint például a magas vérnyomás, agyvérzés és egyéb szívbetegségek.

A ganoderma

jó tulajdonságai: A modern tudomány felfedezte, hogy mennyire kiválóan tudnak a szervezetre hatni a ganodermában fellelhető tápanyagok, és milyen előnyösek az egészségre nézve. A ganodermában megtalálható aktív alkotóelemeket, gyűjtőnéven „semlegesítő elemeknek” nevezték el. A „semlegesítő elemek” olyan tápanyagok, melyeknek gyógyító, terápiás hatásai vannak. Az aktív alkotóelemek a következők: poliszaharidok, triterpének, adenosin, szerves germánium. Tulajdonságaik a következő előnyökkel járnak:

erősítik az immunrendszert
javítják a vérkeringést
növelik a testben az oxigénszintet
semlegesítik a test savasságát.