Ganozhi Szappan

1 335 Ft

A DXN Ganozhi szappant ganodermakivonat és pálmaolaj gazdagítja. Gyengéden tisztítja a bőrt, miközben – bőrkímélő módon – megőrzi a benne található természetes olajokat. Az E-vitaminban és antioxidánsokban gazdag pálmaolaj használata revitalizálja a bőrt és késlelteti az öregedési folyamatokat. A Ganozhi szappan használatával simább tapintású lesz a bőr.

Összetevők: Sodium Palmitate, Ganoderma lucidum Extract, Glycerin, Parfum, Geraniol, Citronellol, Hydroxcitronellol

Kiszerelés: 1×80 g

Törzsvásárlói ár: 1.040 Ft

Termék megvásárlása

Kategória:

Leírás

A Ganozhi szappan egészségesen és gyönyörűen tarja a bőrt.

A különleges kialakítású szappant ganodermakivonat és pálmaolaj gazdagítja. Gyengéden tisztít, miközben – bőrkímélő módon – megőrzi a benne található természetes olajokat. Használatával simább tapintású lesz a bőröd.

Napról napra egyre fiatalosabban
Az E-vitaminban és antioxidánsokban gazdag pálmaolaj használata revitalizálja a bőrt és késlelteti az öregedési folyamatokat.

A ganoderma előnyös tulajdonságai: javítja a vérkeringést, regenerálja a sejtfunkciókat, méregtelenít, kiegyensúlyozza a bőr pH-értékét; SOD (Super Oxide Dismutase) antioxidánst tartalmaz.
A pálmaolaj E-vitamint és antioxidánsokat is tartalmaz, ennek köszönhetően mosakodás közben megmarad bőrünk természetes olajtartalma, nem sérül annak struktúrája.

A két darab szappan egy 4-5 fős családnak kb. egy hónapig elég.
Újszülötteknek, babáknak, szoptatós kismamáknak is jó szívvel ajánlom.
Bátran használjuk arcra is (azért vigyázzunk, hogy a szemünkbe ne kerüljön)! Vizes tenyerünkben forgassuk meg néhányszor a szappant, majd a két tenyerünket összedörzsölve képezzünk dús habot, ezt kenjük az adott testrészünkre!

Problémás bőrfelületeken (ekcéma, pattanás, bőrpír, lábgomba) is jó eredménnyel használhatjuk: 15-20 perc után mossuk le bő vízzel!

Összetevők: ganodermakivonat, glicerin, pálmaolaj
OÉTI: 2507/2008