Zhi Mint Plus

10 165 Ft

Torokirritáció? Rossz lehelet? A DXN bemutatja az innovatív Zhi Mint Plus-t. Ha bekapunk egyet, azonnal érezhető jeges hűvössége és nyugtató hatása. Nem csak a köhögést szünteti meg, megkönnyebbülést nyújtva a toroknak, hanem fogyasztásával frissnek és magabiztosnak érezhetjük magunkat.

Összetevők: maltit 96,91 %, Ganoderma-kivonat 1,5 %, borsmenta-olaj 0,84 %, magnézium-szilikát 0,75 %.

Kiszerelés: 12 tasak x 25g

Törzsvásárlói ár: 7.940 Ft

Termék megvásárlása

Leírás

Torokirritáció? Rossz lehelet? A DXN bemutatja az innovatív Zhi Mint Plus-t, mely Ganoderma-extraktumból, valamint a széles körben ismert és megbecsült borsmentaolajból készült. Csak kapj be egy szemet, és máris érezheted a hűsítő frissességet, mely megnyugvást hozhat a „torokszorongató” helyzetekben is: jeges hűvösség, nyugtató hatás. Nemcsak a köhögést szünteti meg, megkönnyebbülést nyújtva a toroknak, hanem fogyasztásával frissnek és magabiztosnak érezhetjük magunkat.

Összetevők: maltit, ganodermakivonat, borsmentaolaj, magnézium-szilikát

Hallottad hogy:
• a maltit egy természetes édesítőszer, melynek édesítő hatása közel azonos a cukoréval, de kalóriaértéke 40%-kal alacsonyabb annál Rendkívül lassan szívódik fel, glikémiás indexe 20-30. Mivel hasznosítása nem igényel inzulint, cukorbetegek is fogyaszthatják.

Tartósítószert, mesterséges színezéket, állati eredetű összetevőket és gabonát nem tartalmaz.