Pedig azt mondják, hogy nincs lehetőség

Figyelmeztetés!

A nyers gyémánt egyáltalán nem feltűnő. Felületes szemlélődő kavicsnak gondolja. Ugye nem akarsz kimaradni valami jó dologból azért, mert nem nézted meg elég alaposan? Tudom, hogy te is sietsz, mind mindenki a neten, de most lassíts le egy kicsit. Attól, hogy valamit nem veszünk észre, és nem nézünk meg, az még ott van, és más fogja észrevenni.

Egy évvel ezelőtt még fogalmunk se volt arról, hogy mibe tenyereltünk ahogy most még te se tudod, hogy mit találtál. Talán egy hirdetést láttál valahol ahol azt ígértük, hogy kreatív feladatokkal kereshetsz pénzt otthonról, talán a kereső dobta fel az oldalunkat valamilyen keresőszóra.

 

Mielőtt tovább lépünk, válaszolj magadnak, hogy mennyire jellemzőek rád a következő állítások:

 

  • Szívesen tanulsz új dolgokat, ha van értelme?
  • Van merszed, hogy belevágj egy kockázatmentes vállalkozásba?
  • Általában felelősséget vállalsz a tetteidért? Sok ember csak a sikereit tulajdonítja magának, a kudarcaiért mindig valaki mást hibáztat. Te hogy vagy ezzel?
  • Belefáradtál a mókuskerékbe?
  • Vannak ambícióid? Szeretnéd kifutni a legjobb formádat? Vagy elég, ha az életed nem lesz rosszabb annál, mint amilyen most?

Ezeket a válaszokat nem kell természetesen nekünk elküldened, de azért magadhoz légy őszinte. A legjobb, ha az összesre képes voltál igennel válaszolni. Mindenki értékes ember, és lehet nagyszerű családanya, vagy férj, vagy autószerelő, esetleg önkéntes véradó, de azok, akik a fenti kérdésekre igennel válaszoltak, egy óriási lehetőséget kaphatnak az élettől ezzel a hírlevél sorozattal. Mint ahogy mi is hálát adunk a sorsnak, hogy rátaláltunk.

{

„Ha nyitottá válsz az új élmények befogadására, sokszorosára nő az esélye annak, hogy rátalálsz valamire, ami alapjaiban változtatja meg az életedet.”

Nem akarunk sürgetni, nyugodtan gondold át, hogy mit szeretnél. Ha valami bedolgozás szerű darabbéres otthoni munka után kutattál, abban nem fogunk tudni segíteni. Nekünk ennél sokkal merészebb álmaink vannak, és mi is ilyen álmodókat keresünk. Szóval, ha már most látod, hogy ez nem neked való, nyugodtan le is iratkozhatsz, hogy ne zaklassunk a levelekkel. Ha maradsz, a következő levélben elmeséljük a saját történetünket. Hogy mit kerestünk, és aztán mit találtunk, és hogy mi miatt imádjuk ilyen szenvedélyesen.

Ha bármi kérdésed, vagy észrevételed van, nyugodtan írj nekünk.

Kapcsolat felvétel

4 + 3 =

Szeretnéd most rögtön elolvasni a folytatást?

Ha van rá most időd, és kíváncsi is vagy, akkor kattints a linkre

A tanárnő, és a csőszerelő meséje

Share This