Életünk minden pillanata megismételhetetlen csoda születésünktől halálunkig  . Meztelenül kiszolgáltatottan de mégis úgy jövünk a világra , hogy hosszú életre és boldogságra vágyunk mihelyt eszünket tudjuk .

Fiatalon azt hisszük mienk a világ és sajnos hosszú éveknek kell eltelnie amíg rádöbbenünk arra hogy többet kellett volna az egészségünkel foglalkozni . Egészségünk  ráment arra hogy pénzt keressünk , családot neveljünk , megvalósítsuk álmainkat.

Most nagyon sokat költünk gyógyszerekre de jól van ez így ?

Sajnos az egészségügyre hazánkban nagyon keveset fordít a kormány . A kórházak rendelőintézetek nagyon le vannak pusztulva , orvos hiánnyal küzd az ország .

Mi is az amit másképp kellene tennünk ?

Biztosan megfogalmazódott már benned is ez a kérdés .

EGÉSZSÉGMEGŐRZÉS

Igen tudom de hogyan is ?   Tartózkodjunk sokat a friss levegőn  ,sportoljunk ,szervezetünket mindenféleképpen lúgosítsuk ,  fogyasszunk minél több zöldséget . Táplálkozásunkkal sokat tudunk segíteni egészségünkön  .

 

 

Minden rajtad múlik mit vagy hajlandó elkövetni annak érdekében hogy tested jól érezze magát ne szoruljon lehetőleg semmilyen gyógyszerre . Előtérbe kell kerülnie a természetes táplálékoknak . A gyógygombák szervezetre kifejtett hatása bizonyítottan egyedülálló . A ganoderma gomba melyet oldalamon is megtalálsz számtalan betegségre gyógyító hatással van szakirodalom és esetek által alá van támasztva .

Jó egészséget kívánok mindenkinek !
Kérlek oszd meg az oldalt ha tetszik neked is !

Share This