Lingzhi Black Coffee

5 950 Ft

A DXN Linghzi feketekávé 2 az 1-ben egyedi recept alapján, a legjobb minőségű instant kávéból és ganodermakivonatból készül. A DXN Linghzi feketekávé cukormentes, és azok számára is ajánlott, akik csökkenteni kívánják a szervezetbe bevitt cukor mennyiségét.

Felhasználási javaslat: A tasak tartalmát öntse egy csészébe, adjon hozzá forró vizet és keverje össze.

Összetevők: Instant kávépor (98%), Ganoderma kivonat (2%).

Kiszerelés: 20 tasak x 4,5g

Törzsvásárlói ár: 3.970 Ft

Leírás

Ha egy forró feketére vágysz!

Markáns ízvilág: A Black Coffee ízesítés nélküli, erőteljes, karakteres kávé a dolgos napok indításához.

A DXN Lingzhi feketekávé 2 az 1-ben egyedi recept alapján, a legjobb minőségű kávéból (100%-os brazil arabica) és ganodermakivonatból készül. Ez a stílusos feketekávé cukormentes, így azok számára is ajánlott, akik csökkenteni kívánják a szervezetbe bevitt cukor mennyiségét. A gyógygombának köszönhetően javulhat a vérkeringésed.

A mostani kávéd tudja ezt?
Fél tasak instant kávé, egy kis forró víz, és máris lelkiismeret-furdalás nélkül kávézhatsz. Csak figyeld a vérnyomásod, és írj, ha változást tapasztalsz!

A kávé (a benne található koffein miatt) – mérsékelt fogyasztás mellett – serkenti a központi idegrendszer és a szív működését, értágító, emellett vérnyomást emelő hatású, fokozza a fájdalomcsillapítók hatását, továbbá gyomornedv elválasztást fokozó, légzőközpont izgató. A kávéban található klorogénsav epe- és vizelethajtó. Az utóbbi években végzett klinikai vizsgálatok eredményei azt a feltevést erősítik meg, hogy a kávé fogyasztása korántsem olyan káros, mint azt sokan gondolják. Egy nemrégiben végzett epidemiológiai vizsgálat eredménye szerint ugyanis a kávé hatóanyagai csökkenthetik az epehólyag-bántalom kialakulásának esélyét, antioxidáns hatású polifenoljai révén pedig legalább olyan figyelmet érdemel, mint a tea vagy a fokhagyma!

Share This