Sziasztok !

Nem is tudom hogyan kezdjem el.  Szeretnék valami nagyon fontosat elmondani nektek.

Elöljáróban csak annyit szeretnék kérdezni tőletek , hogy mi is a siker titka tudja-e közületek valaki.. ?

Biztosan mindannyiótokban  megfogalmazódott már az a kérdés, hogy másnak minden sikerül nekem miért nem.

Had meséljek el egy történetet magamról.

Harmadik osztályos napközis tanuló voltam, nevelő tanárom  Jenei Gyuszi bácsi repülő modellezésel foglalkozott hobbiként.

Megtetszett, hogy állandóan barkácsolgatni láttam és ő ezt észrevette.  Létrehozta  otthon a kis falunkban az MHSZ  klubot és többünket megtanított a repülőépîtés és reptetés, a versenyzés minden csinnyára . Nagyon sokszor eszünkbe jut Gyuszi bácsi így évtizedek múlva is ! Tőle kaptuk az igazi első siker élményeket . Az első komoly versenyemen az úttörő olimpián harmadik helyezést sikerült elérnem .

Már –már majdnem feladtam az utolsó reptetésnél mert a repülőm nem kapta el felhúzásnál a „termiket” /meleg felhajtó áramlatot/ de ő csak kiáltotta nekem , hogy fuss Laci fuss sikerülni fog ! És sikerült , az utolsó pillanatban belehúztam a termikbe és leakasztottam a gépet  . Csúcs eredményt repült . Ezzel a dobogó 3. Helyezetje lettem  ! Kis szívemet majd szétvetette a siker érzése !

Kedvenc idézetem gyerekkorom óta az MHSZ jelszava lett mely így hangzik

„A modellezés tanít nevel szórakoztat „

Mi is hát a siker titka:

  • Tanulás
  • Kitartás
  • Elszántság
  • Elkötelezettség iránta /hinni benne hogy képes vagy rá /

Én ezt gondolom, hogy ezek nagyon fontos tényezők !


És igen újra ugyanez az érzés töltötte el szívemet amikor rátaláltam a DXN-re. Október óta foglalkozunk vele és már kedvesem nagyon közel áll hozzá és remélem nemsokára nekem is  sikerül elérnem az első igazgatói SA szintet .

Tudtam, éreztem hogy már régóta erre a lehetőségre  várok . Egy biztos pénzügyi háttérrel rendelkező vállalatra  mely saját termelői  és gyártó kapacitással rendelkezik .  Stabil mert már 20 éves múlttal rendelkezik , mert pénzügyi adatai nyilvánosak. Mert piacvezető cég , mert 28. legnagyobb MLM cég a világon.

Legfőképpen pedig azért mert saját tapasztalataimon által  érzem gyógyító hatásait a termékeinek , a kávét pedig imádom .

A ganodermás kávé jótékony hatásának nincs versenytársa !  Aki megkóstolja  az hamarosan lemond a másfajta kávéról az tuti .

 

Fontos volt nekem, hogy

 

  •  kis anyagi befektetéssel,
  •  ingyenes képzéssel
  • otthonomból
  • kényelmesen
  • online

tudjam az üzletemet építeni .

 

Téged is várlak  , csináljuk együtt jobban !

 

Regisztrációs linkem:   http://dream.ganodermakave.hu/uzleti_lehetoseg

Csak ennyit szerettem volna veletek megosztani mert tudom mennyi embernek tudna sikerélményt nyujtani az amivel most foglalkozok , amellett segíthetne anyagi gondjain is !

Amennyiben érdekesnek találtad akkor oszd meg kérlek .

Share This